Нове

Бюджетні, пишні, соковиті та дуже смачні котлетки, які не зіпсують фігуру

Курячі котлетки з капустою, приготовлені в духовці виходять соковиті та дуже смачні.

Ніхто й не зрозуміє, що котлетки виготовлені з капусти. У котлетах вона не відчувається.

Такі котлети подобаються як дорослим, так і діткам.

Приготувати їх дуже легко. Котлети чудово підійдуть для сімейної вечері.

Інгредієнти:

  • капуста – 250-300 г
  • курячий фарш (або будь-який) – 150-200 г
  • цибуля – 1 шт
  • яйце – 1-2 шт
  • сметана або майонез – 2 ст.л.
  • борошно – 2-3 ст. л.
  • сода – 0,5 ч.л.
  • сіль, перець, улюблені спеції за смаком
  • олія – ​​3-4 ст.л.
  • вершкове масло – 30 г
  • зелень.

Приготування:

Дуже тонко нашаткувати капусту. Цибулю тонко нарізати півкільцями. Капусту та цибулю перекласти в глибоку миску і залити окропом. Відставити убік на 2-3 хвилини.

Потім капусту з цибулею відкинути на друшляк, щоб стекла вся вода. Перекласти у зручну ємність.

До капусти з цибулею викласти фарш та зелень, вбити яйце, додати сметану чи майонез, всипати борошно, соду, сіль, перець та улюблені спеції.

Все добре перемішати.

Деко застелити пергаментним папером або змастити олією.

З отриманого фаршу сформувати котлетки і викласти їх на деко.

Деко з котлетками поставити в розігріту духовку до 180 ° С і запікати 30-40 хвилин до золотистості. Орієнтуватися за своєю духовкою. Готові котлетки змастити вершковим маслом.

Перед подачею на стіл прикрасити зеленню та подавати з улюбленим соусом. Котлетки вийшли дуже соковиті, м’які та смачні.

Нове

Популярне