Нове

«Тефтелі готую тільки так і ніяк інакше»: соковиті, ніжні та дуже смачні

Перепробувала багато рецептів тефтелів, але цей виявився найкращим. Ніжні, соковиті та дуже смачні! Готуються легко, швидко і без проблем.

Інгредієнти:

  • Фарш – 500 г
  • Сіль – 0,5 чайної ложки
  • Перець – 1/3 чайної ложки
  • Часник – 2 зубчики
  • Морква – 2 штуки
  • Солодкі перці – 2 штуки
  • Цибуля – 2 штуки (маленькі)
  • Помідори
  • Сіль – 0,5 чайної ложки
  • Часник сушений – 0,5 чайної ложки
  • Базилік сушений – 1 чайна ложка
  • Зелень – для прикраси

Приготування:

Фарш посипаємо сіллю та перцем. Додаємо часник (пропущений через прес) та ретельно все змішуємо.

Вологими руками формуємо маленькі кульки.

На розігріту сковороду вливаємо олію і викладаємо тефтелі. Обсмажуємо 6-7 хвилин. Перевертаємо, смажимо ще 5 хвилин і витягаємо зі сковороди.

Солодкі перці нарізаємо соломкою. Цибулю нарізаємо півкільцями. Моркву нарізаємо соломкою.

Викладаємо овочі в сковороду з-під тюфтель і обсмажуємо 4-5 хвилин.

Помідори подрібнюємо у м’ясорубці або на тертці та виливаємо на овочі. Тушкуємо 4-5 хвилин. Посипаємо сіллю, сушеним часником, базиліком і перемішуємо.

Викладаємо зверху на тефтелі і тушкуємо під кришкою 15 хвилин. Посипаємо подрібненою зеленню та подаємо до столу!

Смачного!

Нове

Популярне