Нове

Тренди головних уборів осінь-зима 2022-2023

Наймодніші головні убори на осінньо-зимовий сезон 2022-2023. Тема головних уборів дуже важлива. Цей елемент може міняти повністю весь образ. Не будемо ж ми кожен новий сезон оновлювати пальто чи дублянку. Особливо якщо це базовий варіант верхнього одягу. Головний убір може легко підвищити модний градус вашого образу.

Біні

Незважаючи на безліч дуже незвичайних, яскравих і не зовсім носильних варіантів, звичайні шапки біні, як і раніше, актуальні. Цілком звичайні, в’язані моделі з відворотом або без нього. Якщо ви віддаєте перевагу все ж таким простим шапкам, потрібно підбирати свій ідеальний відтінок. Що буде прикрашати вашу зовнішність. Більшість жінок інтуїтивно розуміють і визначають відповідний для них колір.

Не залежно від форми та розміру голови не варто вибирати надто обтислі та тонкі моделі шапок. Дуже рідко, коли такі шапки когось прикрашають.

Панама

Всі вже настільки звикли до панам, що не їхній колір і матеріал з якого вони зроблені не дивують і не вганяють у ступор. Новий осінньо-зимовий сезон не є винятком і дизайнери пропонують головні убори у вигляді панамок виконаних з хутра, з дутих матеріалів та шкіри. Їхній вибір буде залежати від того, який верхній одяг ви хочете ними доповнити.

Хутряні панами чудово виглядають з теплими пальтами, з плюшевими шубами та моделями зі штучного хутра. Вони шикарно виглядають з подовженими дублянками. Тому якщо хочеться урізноманітнити свій зимовий гардероб і внести до нього модну особливість, панама чудово для цього підійде.

Бере

Якщо берети вам підходять і ви їх любите, можете сміливо продовжувати їх носити. Бере вже останні кілька років, є найактуальнішим головним убором. Це прекрасний елемент жіночого гардеробу, який може зробити будь-який образ більш жіночним, елегантним і романтичним.

Шапка вушанка

Дуже актуальні сьогодні дуті та в’язані моделі. Звичайно, вони підійдуть не під будь-який стиль. Така шапка дуже стильно виглядає з певним видом верхнього одягу, наприклад, з дублянкою авіатор та пуховиками.

Балаклава

Один із найпопулярніших видів головних уборів у новому холодному сезоні, це шапка балаклава. Не всі жінки приймають такий головний убір. Але насправді це одна з найпрактичніших шапок. Вона не лише зігріває, а й захищає від сильних морозів. Вона дуже легко поєднується з будь-яким видом верхнього одягу. Винятком є ​​занадто об’ємний і пухнастий верхній одяг.

Чепчик

Дуже кумедний, але не менш модний варіант головного убору на зиму 2023 року, це чепчик. Такий цікавий головний убір заявив про себе ще минулого холодного сезону. Такий тренд найкраще і органічніше виглядатиме в гардеробі молодих дівчат. Він дуже незвично, мило та стильно може доповнити образ. На дорослій жінці така модель виглядатиме не дуже гармонійно.

Утеплені косинки

Ще один модний варіант головного убору на зиму 2023 року, це утеплені косинки. Такі косинки є відмінним і жіночним головним убором, який зможе прикрасити будь-яку жінку.

Вона дуже стильно доповнить будь-який верхній одяг і відмінно гармоніюватиме з ним.

Нове

Популярне