Нове

Готується за лічені хвилини: швидкий та смачний рулет до чаю з яблучним пюре

Сьогодні готуємо дуже швидкий рулет до чаю. Продукти для цього смачного рулету завжди є у будь-якої господині.

Я його називаю рулет гості на порозі, тому що він готується буквально за лічені хвилини, а виходить дуже смачний рулетик до чаю. Підійде хоч до зустрічі гостей, хоч просто на сніданок, усім до вподоби. Звичайно, я його готую не тільки для гостей, але й коли не хочеться поратися на кухні, а щось смачненьке до чаю хочеться.

Інгредієнти:

Тісто

  • 3 яйця
  • 225 г цукру
  • 225 г борошна
  • 25 мл води

Просочення

  • 1 ч.л. кави, 2 ч.л. цукри, 150 мл. окропу

Начинка

  • Приблизно 300 мл яблучного крем-пюре

Посипка

  • Обрізки бісквіта + горіхи, будь-які

Приготування:

Беру три яйця, додаю цукор і збиваю доти, доки цукор не розчиниться. Замість цукру можна використовувати цукрову пудру.

Додаю борошно і ложкою перемішую, тут міксер вже не потрібен. Перемішуємо до однорідної маси.

Додаю воду та знову перемішую. Тісто має вийти еластичним та досить рідким, як сметана.

Деко застилаю пергаментним папером і виливаю тісто, розрівнюю.

Духовку розігріваю до 220 ° і випікаю бісквіт рулету 10 хвилин. Орієнтуйтеся за своєю духовкою, головне не перетримати.

У бісквіта обрізаю краї, вони підуть на обсипання.

Обрізки бісквіта і жменю будь-яких горіхів складаю в чашу блендера і подрібнюю в крихту.

Бісквіт поливаю просоченням. Для просочення беру дві столові ложки розчинної кави, дві чайні ложки цукру, заливаю окропом і розподіляю по бісквіту.

Змащую бісквіт начинкою.

Начинка можна використовувати будь-яку, я сьогодні використовуватиму яблучне крем-пюре.

Скручую бісквіт у рулет, верхню частину рулету теж змащую начинкою, а зверху посипаю рулет приготованою з обрізків та горіхів посипанням. До вологої начинки дуже добре прилипає крихта посипання.

Ось і все, найсмачніший рулет до чаю готовий.

Смачного!

Нове

Популярне