Нове

Омлет-рулет на сніданок з найпростіших і найзвичніших продуктів: часу багато не забере, а вийде дуже смачно

Щоб приготувати смачний сніданок, не потрібно багато часу і витрат. Рулет гарний у теплому вигляді, коли сир м’який та апетитно тягнеться. у остиглому вигляді теж смачно. Цей варіант підійде не тільки для сніданку, такий рулет і на вечерю можна приготувати. А жовтки за бажанням можна з грибами обсмажити.

Інгредієнти:

  • Яйця 7 шт.
  • Сир 20 г
  • Масло вершкове 20 г
  • Молоко 1-2 ст. л.
  • Рослинна олія (для змащення паперу для випікання)
  • Сіль та перець (за смаком)
  • Сушений часник 0.5 ч. л.
  • Зелень (за бажанням)

Приготування:

Жовтки відокремити від білків. У білки додаю трохи чорного перцю та щіпку солі, перемішати. Збивати білки не треба, просто перемішали і все.

Духовка вже має бути прогріта до 180 градусів. Форму для випікання беру 28 на 18 см. Дно застеляю папером для випікання. Папір повинен бути перевірений, до нього нічого не повинно чіплятися. Краще все ж ще додатково змастити олією.

Вилити білки на пергаментний папір та відправили в духовку.

Випікати за 180 градусів 7 хвилин. Білок повинен повністю приготуватись, орієнтуйтеся по своїй духовці.

Поки білки в духовці, додати в жовтки сир. 1-2 ст. л. молока. Сіль за смаком. Кількість солі залежатиме від того, наскільки солоний у Вас сир.

Я зі спецій додаю ще трохи сушеного часнику та перемішую.

На сковороді розтопити вершкове масло, відправити жовтки з сиром на сковороду.

Смажити постійно перемішуючи до готовності, часу багато не забере.

Білки готові, зверху накриваю їх плівкою та перевертаю. Акуратно видалити папір. Викладаємо на білковий шар смажений жовток, згорнути рулет.

Білковий шар виходить пластичний, рулет формується легко. Нарізаємо порційно. Відразу подаємо.

Виходить просто та смачно. Смачного!

Нове

Популярне