Нове

Ніжні та життєрадісні: 3 трендові дизайни манікюру, які заряджають позитивом

Манікюр, який приємніший за плед і какао з зефірками.

Люблю осінні манікюри! Вони такі теплі, зручні, розслаблені. З такими нігтями прямо тягне сповільнитися, влізти в улюблене крісло з літровим кухлем гарячого чаю, кави або какао, запустити гарний серіальчик і відмовитися від зовнішнього світу.

Яким дизайном нігтів можна створити такий настрій? Я принесла вам три ідеї – насолоджуйтесь!

Нюд в теплих тонах

Два-три ніжні відтінки в одній колірній температурі – відмінне рішення для манікюру в будь-який сезон. Восени час приміряти теплі варіанти в нюдовій гамі: бежеві, пудрові, теплі сірі. Особливо затишно вони поєднуються з матовим топом, таким, що надає покриттю ефекту софт-тач.

Якщо вам хочеться ще більше «пухнастості», доповніть покриття імітацією шкіри тварини: леопарда, жирафа або тигра. Подібний дизайн особливо вдало прикрасить короткі та середні нігті.

Винний френч

Розкішне рішення для середньої довжини. Особливо гарний цей дизайн на квадратній формі. Рецепт простий: міксуйте френч на напівпрозорій підкладці та щільне покриття темними відтінками червоного вина.

Пропорції, тобто розташування та кількість акцентних нігтів, довільні. Мені такий варіант більше подобається в глянці, але можна спробувати матове перекриття, теж вийде цікаво.

Теплий зелений

На довгих нігтях чудово виглядають м’які, неагресивні темні тони. Цього сезону в тренді такий насичений оливковий або сильно затемнений фісташковий відтінок. Якщо вони здаються вам занадто манірними, розбавте стемпінгом або поталлю. А можна і тим, і іншим.

Однозначно так матовому фінішу всіх видів – від ефекту рисового паперу до шорсткого вельветового. Спробуйте, таке поєднання розкішно виглядає.

Нове

Популярне