Нове

Модні моделі стрижок для жінок 50+, які додадуть вашому образу родзинку

Сьогодні перукарі поділяться з нами ефектними прикладами стрижок, які ідеально підходять красуням зрілого віку.

Стрижка Боб з чубчиком

Стилісти-перукарі стверджують, що стрижка “боб” з чубчиком – це один із найвдаліших тандемів, який чудово прикрашає собою волосся абсолютно будь-якої жінки. В даному випадку вагому роль відіграє чіткий рівний зріз, він надає волоссю більш охайний і доглянутий зовнішній вигляд. Також ця стрижка підійде тим, кому не вистачає густоти та прикореневого об’єму. Чубчик, у свою чергу, молодить зовнішність, приховуючи під собою зморшки і додаючи жіночому образу певну особливість.

Піксі

Бунтарська та яскрава ультракоротка “піксі” – ефектна стрижка, яка допоможе вам знову закохатися у своє дзеркальне відображення. Щоб відчути себе оновленою та модною, достатньо лише поміняти стрижку. Коротка “піксі” виглядає ефектно, як з рівним, так і скуйовдженим волоссям. Створювати на цій стрижці незвичайні об’ємні укладання вийде абсолютно у кожної сучасної модниці в домашніх умовах.

Стрижка Гарсон

Стрижка “Гарсон” – це ядерна суміш “піксі” та “боба” в одному варіанті. З такою моделлю стрижки ви завжди виглядатимете чарівно.

Прямий Боб

Класичний, або, як його ще називають, “прямий” боб – відмінно підійде модницям з рівним від природи волоссям. Якщо ви хочете додати об’єму волоссю, цю стрижку можна урізноманітнити градуйованими пасмами. Чубчик теж відмінно поєднуватиметься з прямими бобом. В даному випадку можна вибрати косий чубок або класичний рівний варіант.

Елегантний Паж

Незвичайна і максимально елегантна стрижка “паж” також входить до списку моделей, які прикрашають дам зрілого віку. Родзинкою стрижки є саме потилична частина, яка має максимально об’ємний вигляд.

Каскад

Чарівним каскадним стрижкам також варто приділити увагу, якщо ви хочете змінити свою шевелюру. Каскад робить волосся більш “рухомим”, об’ємним, густим і головне будь-яке укладання виглядає з каскадом охайно і стильно.

Короткі стрижки з об’ємом ззаду

Перед вами наочні приклади коротких стрижок, завдяки яким навіть найтонше волосся придбає об’єм і ефектний зовнішній вигляд. В даному випадку, ці короткі стрижки відрізняються від решти шикарним об’ємом ззаду, який виходить за допомогою “рваного” ефекту, каскаду, а також легкого градуювання.

Нове

Популярне