Нове

Ви просто повинні це спробувати: гарбузово-лимонне варення

Інгредієнти:

  • гарбуз 3 кг
  • цукор 3 кг
  • лимон 3 шт

Приготування:

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, і нашаткувати тонкою соломкою. Лимони вимити, висушити і порізати тонкою соломкою.

Додати лимони до гарбуза, засипати цукром, легко перемішати і залишити при кімнатній температурі.

Через 2-2,5 години цукор повністю розтане і гарбуз випустить сік.

Перелити все в емальовану каструлю або велику миску і поставити на середній вогонь.

Довести до кипіння і готувати 5-7 хвилин, вимкнути.

Через 2-3 години вкотре повторити цю процедуру.

Розкласти в стерильні баночки невеликого розміру, щільно закрутити кришку.

Смачного!

Нове

Популярне