Нове

Апельсинові тістечка – ще один гарний, смачний та свіжий десерт без випічки

Вийшов надзвичайно ніжний десерт без випічки. Хрумка підкладка з пісочного печива покрита ніжним шаром із вершкового сиру під іскристим апельсиновим кремом.

Інгредієнти:

Для хрумкої підкладки

  • 170 г дрібно подрібненого печива на ваш вибір
  • 1 ст. л. цукрового піску
  • 110 г розтопленого вершкового масла

Для начинки

  • 450 г вершкового сиру, кімнатної температури
  • 125 г цукрової пудри
  • 1 ч. л. апельсинової цедри
  • 50 мл апельсинового соку
  • 50 мл суміші для апельсинового желе
  • 500 мл збитих вершків
  • часточки апельсина для прикраси

Приготування:

Ці симпатичні помаранчеві батончики з кремом складаються з двох частин: хрусткої скоринки та багатошарової начинки.

Форму для випікання розміром 20х20 см застеліть пергаментним папером. Обов’язково підніміть пергамент на внутрішні стінки форми. Не лише на дно.

У мисці середнього розміру змішайте цукор та розфарбоване печиво. Додайте розтоплене та охолоджене вершкове масло. Змішайте з ним крихту печива. Масло має повністю просочити печиво, не залишаючи сухих плям.

Суміш масла та крихти викладіть у форму і щільно утрамбуйте. Форму поставте у холодильник. Підкладка повинна добре охолонути, поки ви будете готувати начинку.

Вершковий сир складіть у чашу міксера і збийте його на середній швидкості до кремоподібного стану. Потім додайте цукор, апельсинову цедру та апельсиновий сік і знову збивайте близько 3 хвилин, поки суміш не стане гладкою, кремоподібною без жодної грудочки.

За допомогою лопаточки акуратно додавайте  приблизно 350 мл збитих вершків.

Дістаньте форму із холодильника. Половину щойно приготовленої вершково-сирної суміші викладіть поверх коржа.

До суміші вершкового сиру, що залишилася, додайте 50 мл суміші для апельсинового желе.

Нову масу з апельсиновим желе викладіть поверх шару вершкового сиру.

А потім акуратно укладіть збиті вершки, що залишилися.

Форму з покладеними в неї шарами поставте в холодильник, де апельсинові батончики повинні застигнути та стабілізуватися. На це потрібно дві-три години, але якщо у вас є ніч до приходу гостей, ще краще.

Будь-який сезон року – ідеальний час для приготування освіжаючих та чудових десертів без випічки, а апельсинові батончики з недавніх пір заслужено займають перше місце в моєму списку улюблених десертів! Приготуйте їх, і ви також додасте їх до свого списку десертів must-cook.

Смачного!

Нове

Популярне