Нове

Тенденція осіннього манікюру 2022: з яким одягом та як носити різні кольори лаку

Осінь – пора насичених відтінків, картатих пальт, гарячого шоколаду та посиденьок біля каміна. Восени хочеться бути затишною, але при цьому не забувати про стиль, свою індивідуальність і подачу себе. Сьогодні говоримо з вами про осінній манікюр.

Як вам, наприклад, такий варіант? Насичений, глибокий бордовий відтінок ідеально виглядає на нігтях. А ще в поєднанні з вашим, наприклад, коричнево-жовтогарячим пальто в клітинку він взагалі виглядатиме просто неймовірно. На мій погляд, це один із найчудовіших відтінків цієї осені.

Чорного кольору багато хто боїться. Думають, що він погано виглядає на нігтях і надто темний. Але покажу вам роботу одного з моїх майстрів і скажу, що це зовсім не так. Дивіться, як чудово він грає. І, до речі, якщо додати трохи блиску, цей колір виглядатиме зовсім інакше. Ну, як вам, що скажете?

А тепер увага: класичний червоний відтінок. Насправді відтінків червоних лаків – шалена кількість, їх справді дуже багато. Дивлячись на розкладку палітри, не завжди зрозуміло, навіщо майстрам така їхня кількість. Але вони справді всі різні. Цей, на фото, наприклад, яскравіший, модніший, стильніший тон. І, звичайно, для осені – це, мабуть, саме те.

Коричневий. Теж дуже насичений, глянець сяє та виглядає бездоганно. Тут не потрібні додаткові блискітки і будь-які принти. Просто пофарбувавши нігті таким відтінком, вже можна нічого не робити. І знову ж таки пара яскравих аксесуарів, і ваш манікюр зазвучить по-іншому.

Колір: синьо-блакитний. Відразу хочеться пірнути у хвилю, правда? До речі, цей тон відмінно поєднуватиметься з сірим пальто, з шарфом кольору запорошеної троянди і, можливо, навіть з беретом або капелюхом у тон. А якщо ви шукаєте светр, то беріть кейп такого відтінку, він буде гарний для будь-якого сезону.

Є ще такий ось відтінок. Начебто чорний, так? Але тут є нюанс: він трохи відливає темно-зеленим при певному світлі. Тут ідеально буде біле пальто або кремовий пуловер із об’ємним горлом.

А дивіться, як чудово виглядає матовий манікюр у поєднанні з глянцем! Несподівано? Так! Незвичайно? Так! Дуже ефектно і справді стильно. Фіолетовий кардиган сюди буде дуже доречним. Дивіться, яка глибина кольору!

Нове

Популярне