Нове

Смачний та ніжний медовик за особливим рецептом

Як правило, на приготування медового торта потрібно кілька годин, адже потрібно приготувати спеціальне тісто, охолодити його, розкотити коржі, запекти, після чого змастити кремом та зібрати торт. Ми ж прискоримо процес, скоротивши час приготування щонайменше у 2 рази, використовуючи цей особливий рецепт.

Отже, нам знадобиться натуральний мед – 100 г, цукор – 100 г, яйце куряче – 4 штуки, борошно – 320 г, розпушувач для тіста – 1 пачка, щіпка солі. Для крему візьмемо вершкове масло – 100 грамів, банку згущеного молока, і сметану – 350 грамів.

Секрет цього рецепту у особливому тісті. Його не потрібно буде охолоджувати, не потрібно розкочувати, що значно спрощує та прискорює процес приготування.

У миску розбиваємо яйця, додаємо щіпку солі та цукор, ретельно збиваємо міксером у пишну масу. Додаємо мед, збиваємо ще раз, після чого просіюємо в основу розпушувач та борошно. Вимішуємо тісто.

Деко вистилаємо промасленим пергаментом, наливаємо тонким шаром тісто. З приготовленого тіста має вийти 2 тонких і досить великих коржа – на деко духовки. Випікаємо при 180 градусах протягом 15 хвилин. Також випікаємо і другий корж.

Поки остигають коржі, приготуємо крем для торта. Все дуже просто. М’яке масло починаємо збивати міксером, додаючи згущене молоко в процесі, після згущеного молока додаємо сметану. Ретельно збиваємо і готовий крем.

Коржі вирівнюємо. Розрізаємо кожен на 2 або 3 однакові шматки. Промазуємо їх щедро приготованим кремом, збираючи торт. Обрізки коржів розминаємо в крихту, посипаємо готовий торт.

Залишаємо торт у холодильнику на 30 – 50 хвилин для просочення, і можна подавати до столу.

За бажання кожен корж можна розрізати вздовж навпіл, збільшивши загальну кількість коржів у торті і зробивши його ще ніжнішим за рахунок збільшення об’єму крему.

Смачного!

Нове

Популярне