Нове

Антитіла скасували концерти у Польщі через масові обстріли України

Український гурт Антитіла з самого початку війни всі свої сили покладає на те, аби допомогти рідній Україні в боротьбі з російським ворогом.

У перші дні музиканти доєдналися до лав тероборони. Згодом, зірки взяли зброю до рук й пішли на фронт. Тарас Тополя отримав навички парамедика й рятував українських бійців на полі бою. Зрозумівши, що Україна потребує боротьби й на культурному фронті, музиканти вирішили відновити свою музичну діяльність, аби мати змогу збирати кошти на потреби ЗСУ.

10 жовтня плани багатьох українців миттєво змінилися. Після масштабного бомбардування українських населених пунктів, лідер Тарас Тополя прийняв рішення про скасування концертів у Польщі, які були заплановані на найближчий час. Музикант повідомив, що їх буде перенесено на 2023 рік.

“Сотні смертей невинних цивільних людей, руйнування інфраструктури, важливої енергетичної інфраструктури. Усе це чимось нагадує початок війни. Усім зрозуміло, що це новий етап ескалації і чим це закінчиться – невідомо. Нам потрібно бути готовими до різних сценаріїв” – зазначив виконавець.

Підсумовуючи, співак наголосив, що він з командою тісно співпрацюватиме з командирами їхнього батальйону і за потреби повернеться нести службу.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Антитіла / Antytila (@antytila_official)

Нове

Популярне