Нове

Прості та м’які булочки з гарбуза

У зв’язку з сезоном гарбуза, у мене є найкращий рецепт гарбузових булочок для вас! Вони не лише смачні, а й їх легко спекти. Ви можете легко приготувати гарбузові булочки своїми руками. Гарбузові булочки ідеально підходять для сніданку всією родиною або просто як перекушування для дітей.

Інгредієнти:

  • Вода тепла – 100 мл.
  • Дріжджі пресовані – 25 г
  • Цукор – 80 г
  • Борошно – 600 г
  • Кардамон – 1 ч.л.
  • Гарбузова приправа – 2 ч.л.
  • Йогурт – 150 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Гарбузове пюре – 150 г
  • Масло вершкове – 60 г
  • Сіль – 12 г
  • Молоко – 1 ст.л.
  • Яєчний жовток – 1 шт.

Час приготування: 2 год. 20 хв.

Приготування:

Розчиніть дріжджі та цукор у теплій воді і дайте трохи піднятися. З борошна, солі, кардамону, гарбузових спецій та дріжджової води замісіть тісто в мисці. Додайте яйце, йогурт, олію та гарбузове пюре і місіть ще 5 хвилин, щоб вийшло гладке тісто.

Перелийте тісто в миску і дайте піднятися в теплому місці не менше 1 години.

Якщо тісто трохи липне, просто викладіть його на посипану борошном робочу поверхню і посипте зверху невеликою кількістю борошна. розділіть тісто на 9-15 кульок однакового розміру (вирішіть самі, якого розміру ви хочете спекти булочки).

Застеліть велику форму для запікання пергаментним папером. Покладіть маленькі кульки тіста поруч один з одним у форму або на деко, накрийте тканиною і дайте знову піднятися протягом 30 хвилин.

Розігрійте духовку до 190 °C. Збийте разом молоко та яєчний жовток і змастіть  булочки. Тепер випікайте булочки з гарбуза приблизно 25-30 хвилин. Розділіть вручну на окремі булочки і насолоджуйтесь, поки вони ще теплі.

Смачного!

Нове

Популярне