Швидкий, смачний та повітряний пиріг. Така випічка порадує не тільки вашу родину, а й виручить, якщо гості на порозі. Для приготування можна використовувати не тільки абрикоси, а й будь-які інші фрукти та ягоди.
Інгредієнти:
- 4 яйця
- 160 г цукру
- 130 г пшеничного борошна
- ванілін за смаком
- 1 ч. ложка розпушувача
- абрикоси (кількість залежить від розміру форми)
Приготування:
Яйця збиваю з цукром та ваніліном (близько 5 хвилин на високій швидкості міксера).
Додаю борошно і розпушувач. Все дуже акуратно перемішую лопаткою.
Форму для випічки змащу вершковим маслом і перекладаю в неї тісто. Зверху укладаю половинки абрикосів.
Випікаю в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.
Готовий пиріг посипаю цукровою пудрою.
Смачного!