Нове

Смачна запіканка з кабачків, баклажанів та індички

Неймовірно соковита та смачна запіканка з осінніх овочів та фаршу індички готується дуже швидко. Спробуйте!

Інгредієнти:

  • Фарш індички – 600 г;
  • Баклажан – 200-250 г;
  • Помідори – 400 г;
  • Болгарський перець – 200 г;
  • Кабачок – 200-250 г;
  • Цибуля – 2 середні штуки;
  • Твердий сир – 150 г;
  • Томатна паста – 40 г;
  • Рослинна олія;
  • Часник – 2-3 зубчики;
  • Спеції до смаку.

Приготування:

  • Усі овочі потрібно вимити та висушити;
  • Баклажани нарізати тонкими кільцями, посипати сіллю і залишити на 15 хвилин, потім промити і висушити;
  • Очистити часник і цибулю, нарізати цибулю невеликими кубиками, часник дрібно порубати;
  • На олії в сковороді обсмажити цибулю та часник до напівпрозорості;
  • Додати фарш, обсмажити 10 хвилин, в кінці обсмажування додати спеції та сіль за смаком;
  • Духовку розігріти до 180 градусів;
  • Помідори очистити від шкірки та пробити блендером;
  • У обсмажений фарш додати томатну пасту та обсмажити протягом хвилини;
  • Додати у фарш перетерті томати, протушкувати протягом 5 хвилин;
  • Кабачок нарізати тонкими кружальцями;
  • Болгарський перець нарізати кубиками;
  • У форму для запікання викласти третину соусу з фаршу та томатів, кабачки, ще шар соусу, перець, потім соус, що залишився, і баклажани;
  • Сир натерти та додати зверху баклажанів;
  • Накрити фольгою і запікати протягом 40 хвилин, потім зняти фольгу і залишити в духовці ще на 5-10 хвилин до золотистої скоринки.

Смачного!

Нове

Популярне