Інгредієнти:
- яйця – 4 шт
- морква по-корейськи – 250 г
- плавлений сир – 100 г
- сіль за смаком
- шинка – 300 г
Приготування:
Зваріть яйця та натріть на тертці.
Далі покладіть плавлений сир у морозильну камеру на 20 хвилин. Після цього натріть його на тертці. Шинку наріжте соломкою.
Як усе буде готово, починаємо викладати салат, промазуючи кожен шар майонезом.
Можна використовувати форму для порційного поділу або одразу у велику форму.
Викладати будемо шарами.
Першим шаром покладемо яйця, потім промазуємо майонез, далі шинка і знову майонез та сир. Зверху викладаємо морквину.
Для додавання краси страві додаємо зелень, попередньо нарізану дрібно і просто посипаємо зверху.
Для різноманітності можна використовувати соус. Для приготування соусу викладаємо в тарілку або чашу блендера яйця, сіль, цукор, перець та гірчицю. Збиваємо і в суміш, що вийшла, додаємо одну чайну ложку рослинної олії. Збиваємо поки суміш не загусне.
Виходить гарна та смачна страва, яку можна подавати до столу.
Смачного!