Нове

Манікюр на зиму: топ-17 модних ідей для натхнення

Акуратний манікюр завжди додасть балів зовнішньому образу дівчини чи жінки. Ну а самій володарці кігтів забезпечено гарний настрій. Ми підібрали 17 актуальних ідей зимового манікюру, які захочеться втілити для себе коханої.

Сніжинки

Ефектне біле покриття з яскравими синіми сніжинками, намальованими фарбами та викладеними зі страз – чудовий варіант для стильного зимового манікюру.

Ніжна аерографія

Цікавий варіант класичного французького манікюру, розбавлений ніжним градієнтом та зображенням сніжинки, намальованими за допомогою аерографа.

Павутинка

Акуратні нігтики, вкриті напівпрозорим молочним лаком, прикрашені модним дизайном «павутинка» та доповнені блискітками – чудовий варіант для повсякденного манікюру.

Металік

Незважаючи на те, що дизайн з ефектом металік вже не новий, він все ще популярний. Якщо ви хочете зробити щось ефектне та практичне, вибирайте чорний колір із металевим ефектом. Один або два нігті можна прикрасити блискітками.

Хакі

Цього сезону колір хакі на піку своєї популярності. Зверніть увагу на цей глибокий та практичний колір. йдеться не лише про одяг, а й про манікюр. Нанесіть на свої нігтики матовий болотний лак, доповніть золотистими візерунками у геометричному стилі та насолоджуйтесь новим стильним виглядом своїх пальчиків.

Блиск та зірки

Чудовий манікюр з нігтиками, вкритими напівпрозорим молочним відтінком та окремими пальчиками, прикрашеними сріблястими зірками та блискучою слюдою – чудовий варіант для святкового образу.

Об’ємні візерунки

Любителькам оригінального і яскравого манікюру, напевно, сподобається цей варіант з об’ємними візерунками на кшталт в’язки, великими зірками і блискітками.

Грифельна дошка

Якщо вам подобаються матові покриття, зверніть увагу на цей манікюр, де на чорному тлі намальовані найпростіші зимові символи: сніговик, ялинки та ялинкові іграшки. Загалом дизайн виглядає як дитячі малюнки на шкільній дошці.

Новорічний

Яскравий святковий манікюр на довгих нігтях – для тих, хто не може дочекатися зимових свят.

Градієнт

Модний градієнт, виконаний у сливово-бузкових тонах – найуніверсальніший варіант осіннього манікюру.

Елегантний синій

Манікюр, виконаний у глибокому синьому кольорі зі смужкою страз, що прикрашають один ніготь, виглядає дуже дорого та елегантно.

Чорний та золото

Чорний колір – це класика. Цей відтінок лаку відмінно виглядає на нігтях будь-якої довжини і форми і підходить до різних нарядів. Хочете, трохи урізноманітнити однотонний манікюр, додайте золотистих страз та блискіток.

Тематичні малюнки

Ялинка та кульки – класичні атрибути зимових свят. Сміливо зображуйте їх на нігтях, якщо ви любите тематичні дизайни. Ну, а щоб манікюр не виглядав надто химерно і помітно, поєднуйте їх зі спокійними, неяскравими кольорами.

Чарівне мерехтіння

Якщо хочете виділитися взимку – вибирайте світлі відтінки. Ну, а якщо розбавите однотонний манікюр сріблястими блискітками та помірною кількістю стразів, ваші нігтики зможуть скласти конкуренцію новорічній ялинці.

Леопардовий принт

Ті, хто стежить за модними тенденціями, знають, що леопардовий принт на піку популярності. Більше того, хижий малюнок чудово виглядає не лише на одязі, а й на нігтях. Як приклад, подивіться на цей стильний дизайн з нігтиками кольору фуксії та леопардовими цятками.

Мерехтливий перехід

Довгі кігтики з модним градієнтом та легким мерехтінням на кінчиках стануть ефектним доповненням будь-якого святкового образу.

Червоне вино

Ще один варіант класичного манікюру, виконаного у глибокому винному кольорі. Ну, а якщо однотонні нігті вам здаються надто нудними, прикрасьте пару нігтиків голографічними наклейками, що імітують бите скло.

Нове

Популярне