Нове

10 елегантних ідей манікюру на короткі нігті, якими можна себе побалувати

Побалувати себе дуже важливо, то чому б не почати з манікюру? Доглянуті нігті – важлива складова образу, до того ж, є безліч оригінальних дизайнів манікюру. Якщо досі ви не думали про те, щоб ризикнути кольором або незвичайним дизайном, ми впевнені, що побачивши нашу добірку модних манікюрів 2022 на короткі нігті, ви зрештою спробуєте новий, можливо навіть сміливий стиль.

Найчастіше найефектніший нейл-арт буває тільки на довгих нігтях, але будьте обережні, у нас є докази того, що манікюр на короткі нігті не менш елегантний.

Тонкий дизайн

Якщо ви хочете стриманий, але незвичайний дизайн, вам потрібен манікюр, подібний до цього. Декілька чорних і білих ліній на натуральному нігті перетворюють нудний манікюр на стильний, який також дуже легко зробити вдома.

Незвичайні завитки

Цей мінімалістичний манікюр із натуральною колірною основою та лабіринтними малюнками – відмінний варіант для тих, хто хоче крутий манікюр, але без зайвого пафосу.

Простий дизайн

Цей простий дизайн дозволяє використовувати улюблені або сезонні кольори для створення нейл-арту.

Невеликий акцент

Бувають моменти, коли нам хочеться змінитись, але не ризикувати, вірно? Якщо ви одна з них, цей манікюр, який поєднує ванільні нігті з невеликим акцентом, змусить вас закохатися.

Бордовий колір

З холодними місяцями в наш манікюр повертаються темні кольори, такі як чорний, коричневий, баклажановий та бордовий, які є найелегантнішими поряд із класичним французьким манікюром. Цей темно-бордовий манікюр чудово виглядає на коротких нігтях.

Елегантний принт

Принт «гусячі лапки» — класика кожної зими, і тепер він знову в тренді, і доказом є те, що на останньому показі колекції Chanel Métiers d’art цей принт був найулюбленішим. Тепер справа доходить і до нігтів. Звичайно, для цього потрібно бути художником чи скористатися наклейками.

Інь-янь

Масштабний кольоровий нейл-арт та данина поваги інь-янь у цьому манікюрі працюють разом. Крім того, він чудово виглядатиме хоч на лагідних, хоч на довгих нігтях.

Пастельний манікюр

Вже кілька сезонів пастельний манікюр є найпопулярнішим у салонах краси. Бажаєте спробувати райдужний дизайн у вигляді півмісяця? Результат вражає.

Черепаховий принт

Чим темніші нігті, тим елегантніше вони виглядають, але якщо ви хочете чогось іншого, спробуйте нігті з черепаховим принтом і чергуйте їх із темно-коричневими.

Блискучий манікюр

А як щодо натуральних нігтів із деякими штрихами? Блискучий манікюр – це плюс, особливо для любительок вечірок.

Нове

Популярне