Нове

Шкіряні штани так не носять: 6 безглуздих помилок

Штани з екошкіри багато дівчат ігнорують дарма. Так, це не найпростіша річ із погляду стилізації, зате неймовірно ефектна. Потрібно просто навчитися, з чим їх готувати. Давайте розбиратися разом!

Обтислий верх і низ

Не рекомендую носити вузькі шкіряні штани з обтислим верхом такий мікс виглядає застарілим. Просто додайте до прямих штанів розслаблену (relaxed fit) футболку – образ миттєво стане актуальним та комфортним.

Вузькі штани та високі підбори

Поганий тон – носити брюки, що облягають, з взуттям на екстремально високому підборі. Якщо хочете візуально додати кілька сантиметрів зростання, одягніть взуття на тракторній підошві.

Укорочені штани та об’ємні рукави

Поєднання блузки з об’ємними рукавами-буфами та укороченими брюками візуально дробить і ускладнює фігуру. Вибирайте штани повної довжини із завищеною талією та додавайте взуття в тон. Зверху можна накинути кардиган великої в’язки.

Агресивний принт

Обтислі штани разом із леопардовою шубою виглядають вульгарно. Краще зробити вибір на користь однотонного верхнього одягу та додати аксесуар з анімалістичним принтом – сонцезахисні окуляри, наприклад.

Об’ємна куртка та кросівки

Шкіряні штани неохайно виглядають разом із укороченою об’ємною курткою та кросівками. Краще надягніть їх із челсі та пуховиком прямого крою до середини стегна. Щоб силует був гармонійніше, зберіть тотал лук в одному кольорі.

Середня посадка та довгий светр

Якщо плануєте заправляти светр у шкіряні штани, то купуйте модель із підвищеною посадкою. І пам’ятайте, що сам светр не повинен бути надто довгим!

Нове

Популярне