Нове

Зворотній френч: стильні варіанти манікюру осінь 2022

Французький манікюр – твій фаворит? Він виглядає стильно і відмінно вписується в будь-який образ, але навіть такий дизайн може набриднути, якщо малювати його кожен раз. На цей випадок нейл-майстри вигадали зворотний френч (або так званий «місячний манікюр»): дизайн нігтів, коли півколо малюють біля основи кутикули, а не на кінчиках нігтів. У нашій добірці найстильніші ідеї оригінального френчу!

Дзеркальний френч

Поєднує в собі класичний та зворотний. Можна зробити півкола біля основи та на кінчиках в одному відтінку або різноколірний, щоб створити модний райдужний ефект.

Голографічне втирання

Спеціальний порошок, що змінює колір нігтя при втиранні, можна використовувати як на окремих нігтях, так і на всіх. Виглядає дуже цікаво та незвичайно, а також поєднується з будь-якими фактурами та кольорами.

Матовий місячний манікюр

В останні роки набирає обертів зворотний френч із матовим покриттям. Він виглядає лаконічно, елегантно та пристрасно! Особливо цікаво виглядають нігті у темних матових відтінках із лунками.

Подовжений зворотний френч

Це коли лунки не закінчуються з боків нігтів, а продовжуються до кінчиків. Досить цікавий спосіб обіграти звичний класичний манікюр.

Різноколірний френч

Восени хочеться додати яскравості до образу? Спробуй зробити зворотній френч у різних кольорах. Намалюй лунки на кожному нігті різного відтінку – це виглядає дуже стильно та грайливо!

Нове

Популярне