Завжди готую печиво з родзинками, коли є трохи вільного часу! Таке смачне, незвичайне та ароматне печиво подобається всім без винятку. З’їдається моментально, і готується дуже легко!
Інгредієнти:
- Яєць – 1 штука
- Цукор – 50 г
- Ванілін – щіпка
- Розтопленого вершкового масла (кімнатн. температ.) – 40 г
- Молока – 25 мілілітрів
- Борошна – 170 г
- Розпушувача – 3 г
- Ізюму – 40 г
Для змащування
- Яєць – 1 штука
- Молоко – 1 столова ложка
Приготування:
У тарілку розбиваємо яйце, додаємо цукрового піску, ваніліну, заливаємо розтопленим вершковим маслом, молоком і добре розмішуємо віночком.
Всипаємо розпушувач і розмішуємо. Висипаємо борошно і розмішуємо. Висипаємо родзинки та розмішуємо ложкою.
Розкочуємо тісто і нарізаємо на невеликі шматочки (приблизно 24 штуки).
Перекладаємо на лист, заздалегідь застелений папером для випічки. Змащуємо печиво збитим яйцем з молоком і ставимо в духовку на десять-п’ятнадцять хвилин, при ста вісімдесяти градусах.
Смачного!