Нове

Модні спідниці на осінь-зиму 2022: універсальні моделі для будь-якого приводу

Спідниці – це те, що стильно буде виглядати завжди, у будь-якому віці та у будь-який час доби.

Сьогодні я покажу найстильніші спідниці на осінь-зиму.

Джинсова спідниця

Класика, яка активно повертається до модного гардеробу. Спідниці можуть бути різної довжини, зараз актуальні моделі довжини міні, і максі. Спідниці можна поєднувати з кросівками, поки дозволяє погода, а потім замінити їх на черевики та чоботи.

Спідниця-міні

Спідниці довжини міні також будуть актуальні не лише влітку, а й теплою осінню, і навіть узимку у поєднанні з модними колготками та чоботями.

Цього сезону актуальні моделі у стилі преппі, тобто з посиланнями до шкільної форми. вони можуть бути однотонними або ж у клітину та смужку.

Також можна звернути увагу на моделі із цікавими принтами, відтінками.

Шкіряна спідниця

Осінь – це шкіра у всіх її проявах. Спідниці з екошкіри зараз зустрічаються в різних відтінках, не тільки класичний чорний, можна вибрати цікаві глибокі відтінки: коричневий, бежевий, бордо, гірчичний.

Довжина міді та максі

Якщо ви не любите міні, то спідниці довжини максі чи міді – це ідеальний варіант. Цього сезону актуальні моделі на запах, пліссе або базові прямі. Все залежить від ваших смаків та уподобань.

Спідниця з розрізом

Багато хто не любить довгі спідниці, тому що вони дуже багато приховують, тоді чудовий варіант це спідниці середньої довжини або максі з гарним розрізом.

Такі спідниці виглядають стильно та дуже пікантно.

Спідниця в комплекті з піджаком

Цього року дуже актуальні костюми з твіду, знову ж таки відсилання до стилю преппі.

Спідниця з бахромою

Одяг з бахромою дуже актуальний цього сезону, можна придбати спідницю з бахромою, піджак або ремінь.

Спідниці з бахромою виглядають дуже незвично, їх можна поєднувати з більш лаконічним та простим верхом.

Спідниця-сліп

Білизняний стиль дуже доречний не лише влітку, а й восени. Такі спідниці гарно виглядають у поєднанні зі светрами, затишними ніжними кофтами. Для того, щоб не втратити талію через об’ємний светр, можна зробити акцент у вигляді ременя.

Спідниця з принтом

Принти восени краще вибирати більш глибоких темних тонів, квіткові принти і дуже яскраві краще залишити до наступного літа, а ось принти – це клітина, горох, геометрія – ідеально підійде для теплої осені і зими.

Нове

Популярне