Нове

Модні пастельні відтінки: які кольори будуть актуальними у манікюрі восени 2022 року

Незвичайні та яскраві, але при цьому дуже ніжні жіночні — такі відтінки в манікюрі актуальні будь-якої пори року, зокрема восени. Якщо вам набридли яскраві тони за літній сезон – саме час звернути увагу на м’які пастельні відтінки. Які вибрати для осіннього манікюру? Гортайте вниз.

Приглушені пастельні тони сіро-блакитної гами будуть як ніколи актуальні: вони виглядають одночасно м’яко і жіночно, але не так інфантильно, як чисті відтінки. Злегка припилені відтінки із сіруватим пігментом – стильний вибір для осені 2022!

Лавандові тони – чудова альтернатива ніжним відтінкам рожевого. Вони виглядають більш оригінально та цікаво, беріть на замітку!

Світло шавлієвий колір — мабуть, один із найцікавіших варіантів для осіннього манікюру. Він не такий побитий як болотяний, хакі або оливковий, красиво підкреслює форму нігтів і підходить як для коротких, так і для довгих нігтів.

Горюче-блакитний відтінок виглядає одночасно стримано та яскраво — те, що потрібно для тих, хто ще хоче хоч трохи продовжити літо!

Ніжний відтінок крем-брюле оцінять любительки нюдового покриття на нігтях – колір досить щільний, але з натуральної палітри. Виглядає дуже акуратно і вишукано.

Пастельні тони персикового, немов у банку з яскравою фарбою додали білого, чудово виглядають на трохи засмаглій після літа шкірі.

Нове

Популярне