Нове

Готуємо дуже соковиті та смачні курячі котлети за особливим рецептом

Досить часто курячі котлети відрізняються сухістю, через що багато господинь не люблять їх готувати. Однак цей недолік можна легко виправити, якщо скористатися цим чудовим рецептом. В результаті вийдуть дуже смачні і особливо соковиті курячі котлети, які можна подати з будь-яким гарніром.

Отже, нам знадобиться куряче філе – 1 кг, цибуля – 300 грамів, часник – 1 – 2 зубчики, свіжа зелень петрушки (трохи), хліб білий – 4 скибочки, молоко чи вершки – 150 мл, масло вершкове – 50 грамів, майонез – повна столова ложка, мелена паприка, чорний мелений перець, сіль. За бажання можна додати трохи хмелі-сунелі або інших спецій.

З скибочок хліба зрізаємо скоринки, заливаємо м’якуш молоком або вершками, даємо хлібу розмокнути.

Цибулю дрібно нарізаємо, після чого обсмажуємо на вершковому маслі, додавши часник та частину спецій. Можна нарізати цибулю довільно, і після обсмажування перемолоти разом з м’ясом у фарш, а можна нарізати відразу дрібно і просто додати у фарш.

М’ясо перемелюємо у фарш, додаємо до нього спеції, обсмажену цибулю разом з олією, вимішуємо. Додаємо перемелений розмочений хліб, спеції, що залишилися, сіль, майонез і подрібнену зелень. Ретельно вимішуємо масу – вона має стати однорідною.

На сковороду наливаємо олію, прогріваємо її. З приготовленого фаршу мокрими руками ліпимо котлети і відразу відправляємо їх на сковороду. За бажання можна занурювати котлети у збите яйце і обвалювати в панірування. Обсмажуємо до рум’яної скоринки із двох сторін при середньому нагріванні.

Смачного!

Нове

Популярне