Нове

Що зачіска говорить про характер жінки

Зачіска може багато розповісти про свою володарку. На думку психологів, волосся представниці прекрасної статі є відображенням її внутрішнього світу та психологічного стану. Вибір зачіски може розкрити таємниці характеру та переваг.

Довжина волосся до талії та нижче

Така зачіска асоціюється із жіночністю. Жінки з довгим волоссям відрізняються безпосередністю, витонченістю. Часто вони схильні до творчості.

Кінський хвіст

Зібране у хвіст, таке волосся свідчить про стриманий і дисциплінований характер. Також кінський хвіст обирають честолюбні, прямолінійні та амбітні натури.

Різні коси

Коса – вибір дівчат та жінок, які завжди дуже зібрані та дещо консервативні. Вони вміють домагатися поставленої мети, рідко нудьгують, перебуваючи на самоті. Варіанти кіс з оригінальним плетінням вибирають товариські особи з грайливим характером.

Короткі стрижки

Це вибір енергійних та дуже самостійних жінок. Вони відрізняються гарним почуттям гумору, люблять жити за власними правилами, не переймаючись думкою оточуючих. Зачіска з коротким волоссям свідчить про практичність, відкритість до нових вражень та знайомств.

Пучок

Жінки, які обирають зачіску у вигляді високого пучка, властива яскравість та темпераментність. Пучок на потилиці підкреслює деяку скромність, сором’язливість, вимогливість та потяг до творчості.

Нове

Популярне