Нове

Модний осінній манікюр, прикрасьте свої короткі нігті правильним відтінком та будьте у тренді

Якщо ви одна з тих, хто любить починати новий сезон зі змін у своєму образі, напевно, вам цікаво дізнатися про тенденції манікюру на осінь 2022 року, які будуть найпопулярнішими. Адже саме манікюр — найкращий аксесуар до будь-якого вбрання.

Серед новинок сезону виділяються перламутрові емалі для тих, хто хоче додати своєму манікюру дух 90-х. Нарешті, для тих, хто шукає стриманий, елегантний та універсальний манікюр, що підходить до всього гардеробу, немає нічого кращого за класику — червоний, синій та коричневий нейл-арт.

Молочні нігті

Використання майже біло-рожевих тонів і молочних нігтів або нігтів більш м’яких тонів відповідно до тенденції натурального манікюру залишається одним з головних правил сезону.

Нейл-арт у синьому кольорі

Щодо дизайнів нігтів, які ми побачимо цієї осені, то виділяються мінімалістичні хвилі та художні малюнки запевняють експерти. А синій стане новим чорним, щоб продемонструвати найоригінальніший манікюр цієї осені як той, який носила Коко Роша на показі Cristian Siriano.

Коричневий лак та всі його варіанти

Колір шоколаду, кави або чаю – це відтінки нігтів, які підходять до будь-якого образу і адаптуються до холодних днів, а також є одним із наймодніших відтінків цього осіннього сезону. Цей колір і всі його варіанти уособлюють стан щастя, яке відчувається, коли ховаєшся від холоду в затишному місці з гарячим напоєм.

Манікюр у чорному кольорі

Чорний манікюр, бувши досить нейтральним, ідеально підходить як доповнення до багатьох стилів. Він працює зі світлими та темними тонами, досягаючи балансу між авангардом та класицизмом.

Червоний варіант, який не підводить

Червоні нігті – ще одна класика, яка ніколи не підводить, тому що вони поєднуються майже з усіма вашими вбраннями. Нам подобається темно-червоний колір, який носила модель Нурія Ротшільд на показі Elisabetta Franchi.

Яскраві тони

Також знайдеться місце для манікюру в яскравих кольорах, які принесуть в осінні нігті багато енергії та оптимізму. Доказом цього є те, що Бетіна Гольдштейн, майстер манікюру Chanel, пропонує малюнки на нігтях із вигинами кольору фуксії та червоного, поєднуючи обидва кольори.

Глазурований манікюр

З того часу, як Хейлі Болдуїн зробила глазурований пончик модним, цей манікюр, що повертає блиск 90-х, не перестає набирати шанувальників і обіцяє продовжити своє сходження цієї осені.

Французький манікюр

Французький манікюр залишається в нашому повсякденному житті, поєднуючи світлішу основу з темними кінчиками, щоб грати на контрастах, а також використовуючи додаткові осінні тони, такі як коричневі, помаранчеві, зелені.

Нейл-арт із блискітками

Блиск на нігтях, щоб додати додаткового світла вашому манікюру холодної осені, як запропонував майстер манікюру Tom Bachik для Селен Гомес.

Зелений манікюр

Натхненні землею та природою, зелені нігті у всіх їхніх версіях, з відтінками хакі та у найтеплішій версії набудуть особливої ​​сили цієї осені, вважають експерти манікюру. Blanca Suárez із фісташково-зеленою емаллю з мінімалістичними точковими мотивами.

Нове

Популярне