Нове

Найтрендовіший відтінок манікюру осені 2022

Вже знаєте, який манікюр зробите з початком осені? Зазвичай восени багато жінок віддають перевагу темним і насиченим відтінкам: винному, темно-зеленому або бордовому!

А який відтінок найтрендовіший восени 2022? Про нього ви дізнаєтесь у цій статті та можливо вам захочеться повторити його!

Якщо вам набридли прості відтінки та кольори в манікюрі, такі як: чорний та нюдовий, вам варто звернути увагу на такий варіант!

Цей відтінок оливковий! Світліший або навпаки темні відтінки – вирішувати вам! Цей незвичайний, але при цьому елегантний і благородний відтінок виглядає дуже жіночно та ненудно!

Такий колір підійде для нігтів різної довжини і форми і однаково добре виглядатиме і на середньому “м’якому квадраті”, і на коротких нігтях!

Оливкових відтінків точно вистачить, щоб експериментувати з ними всю осінь! І можна це робити не лише з манікюром, а й з педикюром! Різні відтінки в манікюрі та педикюрі або моно, будь-який варіант виглядатиме стильно!

Цей відтінок зовсім не базовий, але при цьому він класно виглядатиме в щоденних образах, оскільки ідеально поєднується з більшістю кольорів, у тому числі осінніх!

Нове

Популярне