Смачні оладки з начинкою подобаються і дорослим і дітям. Дуже просто готуються.
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Болгарський перець – 1 шт.
- Петрушка до смаку
- Молоко – 200 мл.
- Сіль-1 ч.л. ( за смаком)
- Базилік – 0,5 ч.л.
- Хмелі-сунелі – 0,5 ч.л. (можна додати спеції на ваш смак)
- Борошно – 4-5 ст.л.
- Рослинна олія – 2 ст.л.
- Сир (у мене моцарела) – 100 г
- Соус: Сметана – 2-3 ст.л.
- Часник – 1 зубчик.
- Сіль за смаком.
- Зелень, спеції на смак.
Приготування:
Кабачок натираємо на великій тертці. Додаємо яйця, болгарський перець, петрушку, молоко, сіль, базилік, хмелі-сунелі та все перемішуємо. Потім додаємо борошно і знову перемішуємо. Маса повинна вийти, як густа сметана. Додаємо в тісто олію.
Сковороду ставимо на плиту на середній вогонь і змащуємо олією.
Ложкою викладаємо на розігріту сковороду невеликі оладки.
У середину кожної оладки кладемо натертий на великій тертці сир.
Зверху сир заливаємо тістом. Обсмажуємо оладки із двох сторін до золотистого кольору під кришкою. Головне стежити, щоб вогонь був невеликий і оладки пропеклися.
До таких оладок чудово підходить соус: сметана, часник, зелень, сіль, спеції за смаком.
Смачного!