Улюблений пиріг з куркою на швидку руку. Потрібна половинка грудки для начинки
Смачний і швидкий пиріг. На його приготування йде не багато часу, все робиться просто і з простих продуктів.
В даному випадку вказую кількість інгредієнтів для пирога у формі діаметром 22-24 см. Начинка з курячого філе, знадобиться лише одна половинка.
Інгредієнти:
- 1 половинка курячого філе
- 2 яйця
- 150 мл молока
- 80-100 г борошна
- 1 пакетик розпушувача
- Дрібка солі
- Один помідор чи солодкий перець
- 50 г твердого сиру
Приготування:
Відварюємо куряче філе в трохи підсоленій воді. Нарізати дрібними кубиками або соломкою.
У глибоку миску розбиваємо яйця, наливаємо молоко. Добре збовтуємо віночком.
Через сито всипаємо борошно з розпушувачем, додаємо щіпку солі. Перемішуємо, виходить рідке тісто.
У нього засипаємо нарізану курку, до смаку можна трохи поперчити. Перемішуємо м’ясо із рідким тістом.
Виливаємо у форму злегла змащену олією. Зверху розкладаємо кільця помідорів або скибочки солодкого перцю.
Включаємо духовку на 180 градусів і відправляємо пиріг на випікання. Час випікання приблизно від 20 до 25-30 хвилин.
Такий лінивий пиріг виходить ніжним, приємним. Ним дуже добре та смачно перекусити з чашкою чаю.
Смачного!