Легкий, літній десерт легко приготувати! Потрібно всього два інгредієнти та буквально п’ять хвилин вільного часу. Полуничний Сорбет виходить неймовірно смачним та красивим! Обов’язково спробуйте – Вам сподобається.
Інгредієнти:
- Полуниця (заморожена) – 600 г
- Рідкий мед – 120 г
Приготування:
Заморожену полуницю викладаємо в кухонний комбайн, додаємо мед і добре подрібнюємо.
Беремо форму розміром 10 на 20 сантиметрів, викладаємо підготовлену масу і добре розрівнюємо. Накриваємо харчовою плівкою та відправляємо в морозильну камеру на чотири години. Знімаємо харчову плівку, за допомогою ложки для морозива формуємо кульки та подаємо Сорбет до столу!