Нове

Штани, що приховують недоліки фігури: фасони, моделі, кольори, фото образів

Ефектні штани із широкими штанинами періодично повертаються на модний Олімп. І не дивно, модель зручна в носінні, гарно виглядає, допомагає виправити деякі недоліки фігури.

Штани палаццо можуть бути зі звичайною, завищеною або заниженою посадкою. Класичний варіант штанів має збільшену довжину, хоча іноді трапляються й укорочені моделі.

Найкраще підходять штани палаццо високим і струнким жінкам, втім, це не дивно, на красивій фігурі будь-який одяг виглядає привабливо. Але це не означає, що жінки з неідеальними фігурами не можуть носити цю модель. Так при невеликому зростанні рекомендується вибирати штани з високою посадкою, помірною шириною штанин та зі стрілками, які витягуватимуть силует. Повним жінкам більше підійдуть палацо кльош від стегна без складок.

А ось вікових обмежень палаццо не мають, їх можна носити і молодим модницям, і жінкам старшого віку.

З футболкою

Найпростіший і завжди актуальний варіант. Можна підібрати будь-яку футболку, що не обтягує. Ефектно виглядатиме монохромний комплект.

З блузкою

Можна одягнути палаццо з будь-якою блузкою – у класичному, романтичному чи спортивному стилі. Головне зробити акцент на талії, для цього потрібно заправити блузку за пояс або використовувати ремінь.

З джемпером

Незабаром настане осінь, тому доведеться одягатися тепліше. Палаццо відмінно виглядають у комплекті зі светрами та джемперами. Якщо джемпер тонкий, його можна повністю заправити за пояс. Річ із щільного трикотажу варто заправити за пояс частково або вдягнути навипуск та використовувати ремінь.

З кроп-топом

Але поки на вулиці тепло, можна вибрати більш легкі варіанти поєднань. Звичайно, кроп-топ варто вибирати тільки в тому випадку, якщо фігура струнка, а животик «підкачений». Штани варто обирати з високою посадкою.

Ефектно виглядає укорочений топ з пишними рукавами в комплекті зі штанами палаццо з високими бічними розрізами на штанинах.

Ще один цікавий варіант – штани та топ з однакової легкої та пластичної тканини. Вийде ефектний комплект.

З жакетом

Палаццо можна носити з різними варіантами жакетів і піджаків. Приклади:

  • Монохромний комплект у білому кольорі складається з штанів кльош від стегна, топу та піджака з розширеною лінією плечей. Образ доповнює ефектна кепка.

  • Брючний костюм із палаццо – цікавий вибір. Комплект складається з штанів з неглибокими складками біля пояса та жакету з чотирма накладними кишенями. Жакет одягнений на запах і закріплений за допомогою ременя.

  • Цікаве поєднання палаццо з легкої, пластичної тканини та класичного піджака у клітку. Цей комплект доповнений яскраво-лимонною водолазкою та чорним ременем.

З подовженим жилетом

Незвичайне, але стильне поєднання. Щоб комплект не повнив, рекомендується вибирати модель штанів з кльош від стегна. Жилет довгий майже до коліна. Щоб не порушувати пропорції фігури, рекомендується доповнити комплект ременем.

Багатошаровий комплект

Цікаве поєднання кардигану та сорочки із брюками палаццо. У цьому комплекті короткий кардиган одягнений першим шаром одягу, а сорочка виконує функції жакету. Обидві речі заправлені за пояс штанів із високою посадкою. Сорочка одягнена навипуск, вона теж заправлена ​​за пояс, але зроблено досить великий напуск.

Вечірній образ

Палаццо чудово підходить для створення ефектних вечірніх образів. Для того, щоб чудово виглядати, достатньо вибрати брюки з пластичної тканини, що добре сидять, і додати ошатний топ.

Наприклад, таку комбіновану модель з оксамиту та шифону чорного кольору. Модель із провокаційним вирізом, тому підійде лише для гарної фігури.

Цікаво виглядає комплект із палаццо з ошатним топом з відкритим плечем. Штани гірчичного кольору зі складками і цікавим високим поясом з декоративною деталлю, що перехрещується. Топ фіолетового кольору також прикрашений драпіруванням. Просто, але дуже ефектно.

 

Нове

Популярне