Нове

Кращі техніки фарбування 2022 для надання візуального об’єму волоссю

Ви знали, що візуальний обсяг волосся можна надати не тільки за допомогою стрижки і укладання, але і за допомогою колірного дизайну?

Існують різні техніки фарбування, які дозволяють створити на волоссі додатковий рельєф і неповторну гру світла і тіні, про неї ми і поговоримо у цій статті.

Топ 3 технік:

Surf blond. Уявіть собі, що ви катаєтесь на серфі хвилями в якій-небудь сонячній країні. Ваше волосся розвивається на вітрі, а сонячне проміння, потрапляючи на пасма, освітлює його, надаючи золотисто-медовий відтінок. Такий же ефект можна надати волоссю і в салоні, висвітлюючи окремі пасма на пару тонів. Найголовніше для тонування вибирати не контрастні відтінки. Таке фарбування виглядає максимально природно, створюючи ефект волосся, що вигоріло на сонці, і підходить навіть тим, кому не йдуть світлі відтінки.

Balayage. Спосіб, у перекладі з французької, звучить як «вимітати». Просто барвник на волосся наноситься легкими рухами. Фарба розподіляється по волоссю, створюючи відблиски з ефектом волосся, що вигоріло. Перевага такої техніки полягає в тому, що повторювати її потрібно не часто.

Shatush. Це техніка, за якої пасма начісують, а потім освітлюють. Завдяки тому, що коріння залишається натуральним, таке фарбування не потребує частого оновлення. Відтінок освітленим пасмам краще надати натуральний, карамельний чи медовий.

Загалом, будь-яка техніка мелірування або переходу кольору візуально надасть об’єму волоссю. Чому? Тому що шляхом гри пасм, колір стає рельєфним, начебто 3D. Подивіться на волосся, пофарбоване в один тон від коріння до кінця. І колір може бути красивий, насичений, але він, ніби плоский, не живий. Як тільки ви додасте кілька світліших пасм, він заграє, стане переливатися. Важливо, щоб ці переливи були в одній кольоровій гамі та в межах 2-3 тонів, тоді ефект буде гармонійним, а зачіска об’ємною.

Нове

Популярне