Нове

Повітряні, м’які кабачкові мафіни

Поспішаю з вами поділитися класним рецептом із кабачком. Сезон ще не закінчений і ще є час пробувати нові рецепти. Випічка з кабачком цього року мені особливо подобається, причому як солодка, так і солона. Ось і сьогодні у мене випічка, а саме – кабачкові мафіни. Кекси з сиром і кабачком вийшли дуже повітряними, м’якими та смачними. Замінять хліб і стануть чудовим перекушуванням.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 300 г
  • Сир – 100 г
  • Яйця – 2 шт
  • Борошно – 70 г
  • Розпушувач – 1 ч.л
  • Сіль за смаком

Приготування:

Інгредієнти для кексів з кабачками дуже прості, збираємо за списком і йдемо готувати.

Для початку нам необхідно з’єднати 100 г сиру, 2 яйця та дрібку солі. Я розминаю сир виделкою і перемішую до однорідної маси.

300 г кабачка натираємо на великій. Кабачок трохи віджимаємо та відправляємо його в тісто.

У тісто додаємо 70 г борошна та 1 ч.л розпушувача. Залишилося все добре перемішати і тісто на кабачкові мафіни готове.

Форми для кексів наповнюємо тістом, але не з гіркою, тому що під час випікання маффіни піднімуться. Ставимо запікатись у розігріту духовку до 180 С на 25-30 хвилин.

Чудові кексики із кабачка готові. Виходить дуже повітряними, легкими, м’якими, просто краса. Можна з чаєм на перекус чи замість хліба. Не пропускайте сезон кабачків та пробуйте нові рецепти!

Смачного!

Нове

Популярне