Нове

Базовий гардероб осені 2022: що потрібно придбати, а що прибрати в далеку скриню

Для жінок будь-якого віку важливо виглядати стильно та сучасно. Базові осінні гардероби можуть бути зовсім не схожими у ряду жінок. Адже кожна з них підбирає одяг, взуття та аксесуари, які чудово виглядають саме на ній. Однак, враховуючи індивідуальні особливості фігури, слід не забувати і про напрямки моди. Базові гардероби містять певний набір речей, без яких неможливо створювати максимальну кількість привабливих образів.

Модне пальто

Пальто є необхідним елементом осіннього гардеробу. Як елегантно і гідно виглядає жінка у двобортному пальті, у моделі на запах довжиною міді. Посилити ефект привабливості можна пальто світлих відтінків: кремового, пудрового, небесного, бежевого кольору.

Біла сорочка

Жодна сучасна жінка не обійдеться без білої сорочки. Адже завдяки їй можна добре доповнити образ жінки, одягненої в костюм, штани, стильну спідницю. Біла сорочка в стилі оверсайз може бути самодостатнім верхом, а може стати частиною багатошарового образу, якщо на неї надіти светр, жилет, випустивши комір і манжети назовні.

Водолазка

Однією з найнеобхідніших базових речей осені є водолазка. Вона чудово поєднується із брюками, джинсами, спідницями. Високий комір надійно захищає горло від поривів холодного вітру. Маючи в гардеробі кілька водолазок класичних кольорів, можна створювати безліч цікавих аутфітів.

Трикотажні вироби

Комфортні та красиві сукні, спідниці, топи та кардигани з якісного трикотажу полюбилися багатьом модницям. Восени в них тепло і зручно. Такі моделі добре тримають форму і довго виглядають презентабельно при правильному догляді.

Модні штани палаццо

У таких штанах жінка виглядає просто приголомшливо. У них можна перебувати цілий день, не відчуваючи дискомфорту. Моделі світлих відтінків добре поєднуються з сорочками, кардиганами, піджаками. Взуття на високих підборах допоможе візуально витягнути образ дами в таких штанах, значно подовжуючи ноги.

Спідниці із асиметрією

Добре, якщо базовий осінній гардероб поповнився моделлю спідниці із асиметричним низом. Така річ допомагає коригувати силует, роблячи його тоншим та елегантнішим. Спідниці можуть бути як з щільних однотонних тканин, так і з матеріалу з модним принтом.

Оновлюючи базовий гардероб осені, необхідно віддати перевагу пастельним відтінкам одягу, і подбати про ідеальну комбінацію речей.

Нове

Популярне