Нове

Поки є свіжі ягоди, готуємо ніжний торт без випічки: кожен день з новим смаком

Влітку завжди готую такий торт із ягодами. Ніжний смак та приголомшливий аромат! Готується швидко, легко та без випічки. Можна готувати хоч щодня, міняючи ягоди!

Інгредієнти:

Основа

  • Печиво галетне – 120 г
  • Вершкове масло – 80 г

Мусс

  • Маскарпоне – 250 г
  • Сметана – 80 г
  • Цукрова пудра – 70 г
  • Вершки для збивання 30-33% – 120 г
  • Желатин листовий – 12 г
  • Лохина – 200 г (можна заморожені ягоди)
  • Цукор – 20 г

Приготування:

Печиво подрібнюємо до крихти. Додаємо розтоплене вершкове масло та знову подрібнюємо.

Пересипаємо у форму 18 см, притискаємо за допомогою склянки.

Листовий желатин заливаємо водою.

У сотейник кладемо ягоди, цукор і варимо на слабкому вогні до розчинення цукру. Подрібнюємо блендером.

У чистий сотейник викладаємо листя желатину та розплавляємо на слабкому вогні. Заливаємо пюре з ягід та знову блендерим.

У миску кладемо маскарпоне, сметану, цукрову пудру і збиваємо міксером.

Через сито додаємо ягоди та перемішуємо міксером. У мисці збиваємо міксером вершки.

Поступово викладаємо до ягідної маси, розмішуємо. Перекладаємо у форму, вирівнюємо, накриваємо плівкою.

Ставимо в холодильник на 4 години.

Смачного!

Нове

Популярне