Сьогодні пропоную Вам швидкий, легкий і дуже смачний рецепт яблучного пирога. Виходить ніжний, ароматний і немов тане в роті!
Інгредієнти:
Тісто
- Яйце – 1 штука
- Цукор – 50 г
- Рідкий йогурт (питний) – 70 г
- Вершкове масло – 80 г
- Борошно – 100 г
- Розпушувач – 3 г
Крем
- Сметана – 100 г
- Яйце – 1 штука
- Цукор – 90 г
- Борошно – 20 г
- Яблуко – 1 штука
Приготування:
У глибоку миску розбиваємо яйце і збиваємо міксером, підсипаючи цукор. Кладемо вершкове масло та збиваємо міксером, підливаючи питний йогурт. Просіюємо борошно з розпушувачем і знову змішуємо міксером.
Форму 18 см змащуємо олією, викладаємо тісто і вирівнюємо.
У миску вливаємо білок, збиваємо міксером, підсипаючи цукор (до білої маси).
У чисту миску вливаємо жовток, всипаємо цукор і розмішуємо віночком.
Кладемо сметану, борошно і розмішуємо віночком.
Викладаємо збиті яєчні білки та перемішуємо.
У форму на тісто викладаємо часточки яблука та заливаємо кремом.
Розрівнюємо та випікаємо 40 хвилин, при 180 градусах.
Смачного!