Усього з трьох інгредієнтів готую найсмачніший десерт! Домашня іриска готується дуже легко, а виходить неймовірно насичений шоколадний смак, який подобається всім. Показую покроковий рецепт.
Інгредієнти:
- Згущене молоко – 380 г
- Молочний шоколад – 100 г
- Мигдаль – 100 г
Приготування:
У сковорідку вливаємо згущене молоко, і розігріваємо.
Всипаємо подрібнений молочний шоколад і ретельно перемішуємо. до повного розчинення шоколаду. Кип’ятимо 10 хвилин, постійно перемішуючи.
Всипаємо мигдаль і добре перемішуємо.
Знімаємо з вогню і перекладаємо масу, що вийшла, у форму. Поступово розподіляємо і відправляємо в холодильник до повного застигання.
Витягаємо з форми та нарізаємо на порційні шматочки.
Смачного!