Нове

Ледачі сирні коржики на сніданок і для перекушування

Такі коржики готувати одне задоволення. Все дуже просто і швидко, рецепт нашвидкуруч. Тому часто готую їх для перекушування і на сніданок теж встигаю.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт
  • Цукор, сіль – по 1/2 ч.л.
  • Молоко 3,2% – 300 мл
  • Борошно – 200 г
  • Розпушувач – 1/2 ч.л.
  • Сир – 200 г
  • Зелена цибуля – 50 г

Приготування:

Беру яйця кімнатної температури та активно перемішую віночком. Збивати не потрібно, лише перемішати до появи легкої піни.

Додаю сіль та цукор. Вливаю молоко. Воно має бути теплим, але не гарячим. Ще раз перемішую віночком.

Всипаю борошно та розпушувач. Знову перемішую, щоб тісто було однорідним без грудочок. Тру на великій тертці будь-який сир. Ріжу зелену цибулю.

Відправляю в тісто та перемішую ложкою.

Сковороду змащую олією, розігріваю і викладаю на неї тісто з начинкою тією ж ложкою, розрівнюю.

Смажу на середньому вогні під кришкою по 4-5 хвилин із кожного боку. Коржики повинні підрум’янитися.

Кожен готовий коржик, поки він не охолонув, змащую вершковим маслом. Але це необов’язково.

Ось такі славні коржики виходять. Смачного!

 

Нове

Популярне