Нове

ТОП-5 варіантів ніжного манікюру на короткі нігті 2022

Усередині зібрані фотографії найстильніших ідей манікюру на короткі нігті, які можуть стати джерелом натхнення вашого нейл-майстра.

Короткі нігті це тренд, який завоював нейл-індустрію кілька сезонів тому і, як показує практика, навіть не думає кудись йти. Багато в чому він став популярний завдяки своїй універсальності (підходить усім без винятку), елегантності та зручності в носінні. Будь-який з варіантів покриття на коротких нігтях, чи він є простим (однотонним) або зі складним дизайном, виглядає дуже круто.

Однотонне покриття

Перед любительками класичного однотонного манікюру стоятиме вибір: віддати перевагу ніжним, пастельним тонам або ж яскравішим і насиченішим.

Негативний (порожній) простір

Дизайн з негативним простором (особливо біля основи кутикули) добре поєднується з короткими нігтями, тому що він подовжує нігтьове ложе. Крім того, такий варіант ідеальний на короткі нігті, якщо ви постійно забуваєте вчасно записатися в салон. Нігті відростають, а дизайн манікюру, як і раніше, круто виглядає.

Френч на короткі нігті

Френч на короткі нігті можуть собі дозволити тільки ті, хто має свою нігтьову пластину довгу. У плані вибору кольору смужки немає нічого кращого за класичний варіант з білою лінією.

Втім, колір смужки для французького манікюру на коротких нігтях може змінюватись разом із вашим настроєм. Наприклад, сьогодні лінія зелена, а наступного разу фіолетова.

Мініатюрні малюнки

Однією з ідей манікюру на короткі нігті є нейл-дизайн у вигляді мініатюрних малюнків на кінчиках. Цей варіант є міксом з френча і негативного простору. За всієї своєї елементарності і невигадливості він виглядає дико стильно і красиво.

Геометричні малюнки

У цьому варіанті колір манікюру на короткі нігті не має жодного значення. Можна використовувати будь-які яскраві відтінки лаку на нюдовій базі або, навпаки, взяти кричащий або темний колір і на його фоні накреслити лінії або круги білим лаком (стежте, щоб у нього була щільна текстура і він не просвічував).

Нове

Популярне