Приготувала на вечерю креветки в вершковому соусі за новим рецептом – ну яка ж смакота виходить! (Вся сім’я була у захваті). Приготувати простіше простого за лічені хвилини. Показую покрокове приготування.
Інгредієнти:
- Креветки – 300 г
- Вершкове масло – 10 г
- Цибуля – 1 штука
- Помідор – 100 г
- Сіль, перець, базилік
- Вершки – 200 г
- Вода – 50 г
- Пармезан – 1 столова ложка
- Часник – 1/2 зубчика
- Петрушка – пучок
Приготування:
Сковорідку розігріваємо, наливаємо олію і кладемо вершкове масло. Викладаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо її до напівпрозорості.
Додаємо креветки, перемішуємо.
Додаємо дрібно нарізані помідори, солимо, перчимо, посипаємо базиліком, перемішуємо.
Заливаємо вершками, водою, посипаємо пармезаном і добре перемішуємо.
Додаємо подрібнений часник та петрушку. Перемішуємо та подаємо до столу!
Смачного!