Відмінний варіант ситного сніданку, перекушування або навіть легкої вечері. Тісто настільки непримхливе, що його можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику на добу.
Інгредієнти:
- 500 г кабачків
- 2 яйця
- 1 цибулина
- Сіль перець
- 300 мл молока
- 250 г борошна
- 150 г сиру
- Кріп
Приготування:
500 г кабачків натерти на великій тертці. Збити 2 яйця і додати в кабачки.
Натерти на дрібній тертці 1 цибулину. Додати за смаком сіль та чорний мелений перець. 300 мл молока, 250 г борошна. Усе перемішуємо до однорідної консистенції.
Змастити сковороду олією. Коли сковорода нагрілася, викласти тісто. Смажимо по кілька хвилин із кожного боку.
Поки смажиться, натріть 150 грамів сиру, додамо кріп і перемішаємо. Начинка для млинця готова.
Викласти начинку на млинець і скласти навпіл. Трохи обсмажити.
Смачного!