Нове

Апетитні та рум’яні млинці з кабачків із сиром та зеленню

Відмінний варіант ситного сніданку, перекушування або навіть легкої вечері. Тісто настільки непримхливе, що його можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику на добу.

Інгредієнти:

  • 500 г кабачків
  • 2 яйця
  • 1 цибулина
  • Сіль перець
  • 300 мл молока
  • 250 г борошна
  • 150 г сиру
  • Кріп

Приготування:

500 г кабачків натерти на великій тертці. Збити 2 яйця і додати в кабачки.

Натерти на дрібній тертці 1 цибулину. Додати за смаком сіль та чорний мелений перець. 300 мл молока, 250 г борошна. Усе перемішуємо до однорідної консистенції.

Змастити сковороду олією. Коли сковорода нагрілася, викласти тісто. Смажимо по кілька хвилин із кожного боку.

Поки смажиться, натріть 150 грамів сиру, додамо кріп і перемішаємо. Начинка для млинця готова.

Викласти начинку на млинець і скласти навпіл. Трохи обсмажити.

Смачного!

Нове

Популярне