Рогалики з сирного тіста, м’які всередині та хрусткі зовні. Ці чудові сирні рогалики можна готувати нескінченно! Ви зараз самі переконаєтеся, наскільки просто вони готуються.
Інгредієнти:
- Сир 5-9% – 200 г (не зернистий)
- Масло вершкове – 80 г
- Борошно пшеничне – 140 г
- Цукор – 20 г в тісто і 30-40 г для посипання
- Сода харчова – 0,5 ч.л.
- Сіль – 1 г
Приготування:
- Борошно просійте з содою, додайте холодне вершкове масло, порізане на кубики, сіль і сир.
- Замісити однорідне тісто. Найкраще вимішувати його в міксері насадкою “Лопатка”.
- Розкотіть тісто на присипаній борошном поверхні в коло завтовшки близько 3 мм.
- Присипте тісто цукром і наріжте коло через центр на 20-24 сегменти. Скачайте рогалики, починаючи із зовнішніх (ширших країв). Кожен рогалик ще раз вмочіть у цукор і покладіть на лист, застелений килимком або папером для випічки (хвостиком тіста вниз).
- Випікайте в наперед розігрітій до 175-180С близько 15-20 хвилин.
- Готовим рогаликам дайте охолонути на ґратах.
Смачного!