Інгредієнти:
- Куряче філе – 600 г
- Сіль та чорний перець
- Часник сухий
- Солодка паприка
- Оливкова олія
- Вершкове масло – 10 г + 15 г
- Часник – 3 зубчики
- Вершки – 200 г
- Вода – 50 г
- Базилік
- Пармезан – 20 г
- Лимонний сік – 30 г
Приготування:
Куряче філе ріжемо навпіл, посипаємо сіллю і перцем.
Посипаємо солодкою паприкою, сухим часником і поливаємо оливковою олією. Робимо так з обох боків.
Розігріту сковорідку поливаємо олією і кладемо вершкове масло. Викладаємо підготовлені грудки та обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
Знімаємо з вогню та викладаємо у форму для запікання.
На суху, чисту сковороду викладаємо вершкове масло та обсмажуємо розчавлений часник на повільному вогні.
Забираємо часник, заливаємо сковороду вершками та водою. Посипаємо сіллю, базиліком, чорним перцем, пармезаном і перемішуємо.
Варимо до закипання та вливаємо лимонний сік.
Заливаємо курячі грудки і ставимо запікатися на 20 хв при ста вісімдесяти градусах.
При подачі посипаємо дрібно нарізаною петрушкою.
Смачного!