Нове

Маша Єфросиніна відповіла на хейт у мережі через нібито відмову переходити на українську мову

У своєму новому інтерв’ю відома телеведуча Маша Єфросиніна заговорила про скандал, який розгорівся навколо її, ніби то, відмови розмовляти українською. Разом з Ольгою Поляковою кілька тижнів тому вони зізналися на камеру, що, поки що, не можуть почати вести своє шоу “Дорослі дівчата” українською мовою. Єфросиніна зізналася, що їй не вдається жартувати українською, а це є дуже важливим моментом для розважальної програми.

Українська знаменитість заявила, що вона вже звикла до різного роду хейту і не звертає уваги на нього. Вона продовжує робити те, що вважає за потрібне і всі свої сили покладає на те, аби підтримати українців під час війни.

“Я абсолютно точно завжди йшла за принципом, що, коли ти робиш все по совісті, якщо ти робиш все згідно зі своєю мораллю і тобі самій в дзеркало на себе подивитися не соромно, всередині в тебе немає павутиння і тих скелетів у шафі, які можуть тебе викрити як недостойну і негідну людину, тоді просто йди, нехай воно собі летить, ти йдеш, ти робиш і ти точно знаєш, що ти робиш все правильно” – прокоментувала знаменитість.

Зірка твердо переконана, що даним хейтом зловмисники просто хотіли спровокувати розкол українського населення. Вона не готова, поки що, активно коментувати дану тему, проте, обіцяє, що прийде час і вона висловиться з даного приводу.

Маша Єфросиніна продовжує волонтерити. Вона всіма силами намагається допомогти рідній Україні в боротьбі з російським ворогом. Нещодавно, зірка започаткувала ще два благодійні проєкти, в рамках яких допомагатиме українцям.

Один з фондів має назву “Незламна мама”. Організатори допомагатимуть реабілітаціями мамам та дітям, що постраждали від російських окупантів Та фонд “Від великих сердець до маленьких” – проєкт боксів для малюків.

Нове

Популярне