Хочете приготувати рибу смачно та швидко? Тоді цей рецепт для вас! Готується просто, але запечена риба під шубою виходить надзвичайно смачною!
Інгредієнти:
- Філе білої риби – 700 г
- Помідори – 2 шт (невеликі)
- Сир – 150 г
- Сметана нежирна – 200 г
- Часник – 2 зубчики
- Петрушка, цибуля зелена
- Сіль, перець – за смаком
Приготування:
Нарізаємо помідори на маленькі кубики. Дрібно ріжемо петрушку, цибулю та часник. На великій тертці натираємо сир. З’єднуємо все в глибокому посуді, заправляємо сметаною і ретельно перемішуємо.
Філе риби нарізаємо порційно, солимо, перчимо і викладаємо у форму для запікання. На кожен шматок викладаємо нашу сирно-овочеву суміш.
Запікаємо у духовці при 180 градусах 35 хвилин.
Риба по-грецьки готова. Можна подавати на стіл із свіжими овочами.
Смачного!