Нове

Які стрижки слід вибирати після 45-50 років, щоб виглядати молодше

Зачіска – це чи не перше, що впадає у вічі. Стрижка для леді 45-50 років повинна бути не тільки стильною, але і з ефектом, що омолоджує. Щоб допомогти визначитися із зачіскою, ми зібрали 5 найактуальніших стрижок, які дозволять вигідно освіжити зовнішність жінки та образ загалом.

Піксі

Іноді, щоб змінити імідж, достатньо зробити стрижку піксі. Вона може бути акуратною і по-діловому суворою, а може бути ефектною, в міру зухвалою. Коротка стрижка повторює форму голови, але подовжений варіант з асиметрією має набагато більший попит серед жінок.

Піксі проста в укладанні, пасма біля обличчя можна красиво укласти або прибрати за вуха. Задерикувата зачіска омолодить і підкреслить оригінальність стилю.

Класичне каре

Стрижка поза часом та трендами. Тут головне дотримуватися чіткої форми, рівні краї дозволяють за 15 хвилин зробити стильне укладання. Достатньо вимити волосся, висушити його феном і зачіска готова, жінкам з неслухняною шевелюрою може знадобитися праска.

За бажання можна класичне каре перетворити на «ошатну» зачіску на вечір. Каре – дуже багатогранна стрижка, яка ідеально підходить для повсякденних і офісних ансамблів, романтичних зустрічей.

Асиметричне каре

Модний і креативний різновид каре. Асиметрія вже не перший сезон залишається популярною, адже така стрижка підходить усім без винятку. Але в першу чергу на асиметричному каре варто зупинитися власницям круглої і квадратної форми обличчя. Зачіска надає візуальну пропорційність рисам, робить їх витонченішим, а образ жіночнішим.

Боб

Універсальний боб підходить під будь-яку структуру волосся. Стрижка, коли волосся на потиличній частині коротше, а біля обличчя стає довшим, має ефект anti-age. Подовжені пасма відволікають увагу від вікових особливостей шкіри обличчя, тим самим омолоджуючи свою володарку на кілька років.

Каскад та драбинка

Вдалим варіантом для жінок 45+ з довгим волоссям стане стрижка каскад, що відрізняється шарами різної довжини. Найкоротше волосся на маківці, довше – на потилиці. Зачіску не потрібно коригувати щомісяця.

Стрижка драбинка найкраще виглядає на пасмах середньої довжини. За рахунок ступеневих переходів збільшується обсяг, зачіска здається пишніше.

Нове

Популярне