Нове

Літній салат Нісуаз із фірмовою заправкою

Яскравий, барвистий та неймовірно смачний салат Нісуаз із тунцем та фірмовою заправкою. Готується страва дуже просто, і ви з легкістю зможете її повторити.

Обов’язково приготуйте Нісуаз за нашим рецептом і побалуйте своїх улюблених смачною та дуже красивою стравою.

Інгредієнти:

  • Картопля відварена дрібна – 5-6 шт
  • Огірок – 1 шт
  • Томати – 2 шт
  • Цибуля шалот – 1 шт
  • Яйця варені – 2 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Майонез – 1 ч. ложка
  • Тунець консервований – 1 банка
  • Лимон – невеликий шматочок
  • Листя салату
  • Перець – за смаком
  • Оливки
  • Підкопчені мариновані мідії
  • Маринований перець халапеньо – за смаком

Приготування:

Відварену картоплю ріжемо на 4 частини і обсмажуємо на вершковому маслі. Для аромату додаємо до сковороди половинку зубчика часнику. Картоплю, що підрум’янилася, обпалюємо газовим пальником.

Огірок очищаємо від шкірки та довільно нарізаємо на невеликі шматочки. Томати також довільно нарізаємо. Півкільцями ріжемо цибулю, на 4 частини розрізаємо варені яйця. Приступимо до виготовлення заправки для салату. У миску з майонезом додаємо трохи лимонної цедри і натертий на тертці невеликий зубчик часнику. У заправку наливаємо трохи олії з баночки з консервованим тунцем і додаємо пару крапель лимонного соку. До соусу додаємо трохи маринованого перцю халапеньо, чорний перець і все перемішуємо. На тарілку викладаємо листя салату, огірки, томати, оливки, обсмажену картоплю і цибульку. У салат відправляємо яйця, тунець, кілька підкопчених мідій. Прикрашаємо всю цю пишність кінзою і додаємо приготовлену ароматну заправку.

Яскравий, апетитний та дуже смачний салат подаємо до столу та насолоджуємося смаком. Смачного!

Нове

Популярне