Нове

Модний манікюр на літо 2022-2023: провідні літні тренди, фото ідеї

Літо – найяскравіша і запальна пора року. Цей час – мінімум одягу та максимум яскравих фарб. Представниці прекрасної половини людства намагаються в будь-який час виглядати шикарно і надзвичайно.

Стильний лук, модна стрижка, доглянута шкіра – але це не все, щоб бути на висоті. Потрібно обов’язково подбати про свій манікюр, тому що ваші руки тепер завжди на виду.

Гарні та доглянуті руки завжди привертають увагу осіб протилежної статі, тому потрібно дбати не лише про шкіру рук, а й про нігті. Супермодний манікюр на літо 2022-2023 доповнить та завершить будь-який жіночий образ.

Літній манікюр 2022-2023 у чомусь дуже схожий на весняний, але все-таки і тут є свої особливості та провідні тренди.

Мода диктує свої правила не лише в одязі, а й у манікюрі. Гарний нейл-арт має обов’язково підходити до жіночого стилю. Літній манікюр 2022-2023 настільки різноманітний, що можна міняти його щодня, звичайно, якщо вистачить терпіння та часу.

Який зробити найстильніший і наймодніший літній манікюр 2022-2023 ми розповімо і покажемо прямо зараз. Якщо Вам цікаві тренди та тенденції манікюру на літо, то вам точно сюди.

Літній манікюр 2022: класичний манікюр на літо – яскравий френч

Мінімалізм у новому сезоні є навіть у сучасному дизайні нігтів. Літній френч відрізняється від класичного яскравими кольорами. Замість білих смужок вибирають блакитні, м’ятні, оранжеві, коралові та жовті.

Для топу вибирають замість ніжно-рожевого кольору яскравіші відтінки гель-лаків. Для прикраси літнього френча 2022-2023 використовують стрази, різнокольорові камінці та навіть малюнки, які наносять на один-два нігті. Літній френч можна легко зробити в домашніх умовах, не вдаючись до послуг майстра.

Смачні і соковиті принти у дизайні нігтів на літо 

На вулиці спека і хочеться чогось легкого, прохолодного чи солодкого. Прекрасний настрій можуть передати оточуючим і наші нігті, тому влітку 2022-2023 актуальні стильні фруктові принти та малюнки солодощів та напоїв.

Морозиво, пончики з глазур’ю, тортики, цукерки – «смачні» малюнки – відмінний варіант літнього манікюру. Успіхом користуються і фруктові принти. Цікаво та яскраво виглядають на нігтьовій пластині зображення екзотичних фруктів та ягід: ананаса, банана, ківі, кокосу.

Популярністю можуть похвалитися малюнки полуниці, вишні, половинок яблука, апельсина або кавуна. Щоб створити фруктовий літній манікюр, не обов’язково бути художником можна скористатися трафаретом, стемпінгом або готовими наклейками-слайдерами із зображенням улюбленого фрукта.

Морський і квіткові стилі в манікюрі на літо 

Літо асоціюється з теплим морем, пляжем та золотим піском. Хочеться у відпустку, правда! Такий літній настрій легко можна втілити і у своєму літньому манікюрі. Відтінки синього та блакитного – чим не морська хвиля на ваших нігтях. Набридлі якорі та смужки змініть на малюнки черепашок, морських зірок, ковзанів та коралів. Літній манікюр 2022-2023 із морським мотивом не залишить байдужою жодну модницю.

Романтичним натурам підійде літній манікюр із квітковим принтом. Починаючи зі звичайних ромашок, маків, волошок і закінчуючи благородними трояндами півонії, орхідеями – всі квіти від малих до великих підійдуть для дизайну нігтів влітку 2022-2023. Якщо ви не профі, можна використовувати, також як і у випадку з фруктовим принтом, наклейки та стемпінг. Головне вибрати малюнок у тон загальному манікюру літа.

Манікюр зі стразами

Бажаєте додати літньому манікюру вишуканості чи грайливості? Тоді використовуйте для прикраси манікюру на літо стрази та блискітки. Перші ідеально підійдуть як додаткова прикраса до будь-якого манікюру – місячного, омбре, френча і навіть принтів.

Каміфубукі найчастіше використовують у тандемі з монодизайном та омбре. Кольорові кружальця створюють святковий настрій. Будь-який дизайн з блискітками радуватиме і свою власницю і оточуючих.

Надати блиску та шику вашому літньому манікюру допоможе золотаве або срібне втирання, шматочки фольги та гліттер. Головне – не перебрати з декором.

Стильна геометрія і ніжний ажур у літньому манікюрі

Геометрія в сучасному манікюрі на літо представлена ​​не фігурами, а різноманітними лініями, що їх створюють. Щоб літній манікюр 2022-2023 був ідеальним, використовують стрічки та трафарети. Стильно та актуально геометричний малюнок виглядає у тандемі з технікою negative space.

Лінії в геометричному манікюрі на літо можуть створювати не лише постаті, та й будь-які інші візерунки. Все залежить від майстерності та фантазії. Прекрасно виглядають і паралельні лінії у горизонтальному чи вертикальному положенні. Подібні смужки важливо виділити яскравішим і контрастним гель-лаком.

Мереживний літній манікюр 2022-2023 практично нічим не відрізняється від весняного дизайну нігтів. Найніжніші ажурні візерунки найкраще наносити на світлі, пастельні тони або навіть на прозорий фон, отримуючи дизайн в стилі вуаль.

Неймовірно яскраві фото ідеї манікюру літо 2022-2023 

Нове

Популярне