Готуємо смачні курячі котлети з овочами у духовці. У фарш ми додаватимемо моркву та молоді кабачки. Для фаршу краще брати філе стегна, тоді котлети вийдуть дуже соковитими.
Інгредієнти:
- Курячий фарш – 600 г
- Морква – 1 шт
- Цибуля – 1 шт
- Кабачок – 1 шт
- Яйце – 1 шт
- Сіль, спеції – до смаку
Інгредієнти:
Дрібно ріжемо цибулю і натираємо моркву. Усе разом обсмажуємо до м’якості.
Тремо кабачок на великій тертці. Віджимаємо зайву рідину.
До фаршу додаємо натертий кабачок, обсмажену цибулю з морквою та яйце. Додаємо сіль та спеції, наприклад, паприку та сушений часник.
Мокрими руками формуємо наші котлетки. Запікаємо у духовці при 180 градусах 30 хвилин.
Наші соковиті, смачні курячі котлети готові! Можна подавати разом з овочами як вечерю, або доповнити гарніром з круп (гречка, булгур) і подавати на обід. Впевнений, що вони сподобаються всім і за кілька хвилин просто зникнуть зі столу! Смачного!