Ні для кого не секрет, що куряча печінка несе велику користь для схуднення.
Дієтологи радять обов’язково включати курячу печінку до раціону при зниженні ваги, тому що:
- Вона насичує клітини корисними речовинами, покращує роботу багатьох органів, зміцнює імунітет
- Покращує функціональність органів травлення, прискорює обмінні процеси, посилює моторику кишківника
- Містить багато білків.
Однак не всім подобається смак печінки, не всі її люблять. Хочу поділитися з вами рецептом, після якого ви полюбите печінку назавжди!
Інгредієнти:
- Куряча печінка – 400 г
- Яйце – 1 шт
- Борошно з вівсяних висівів – 2 ст. л.
- Морква – 1 шт.
- Знежирений йогурт
Інгредієнти:
Натираємо моркву на великій тертці та обсмажуємо на краплі олії до м’якості. Змішуємо із йогуртом.
Печінку промиваємо та обсушуємо. Видаляємо зайві плівки, жилки та потемнілі плями. Нарізаємо навпіл. Змішуємо з яйцем і борошном та збиваємо блендером.
Випікаємо оладки на сковороді без олії. Промазуємо прошарки йогуртом із морквою та збираємо невеликі міні тортики.
Смачного!